Go back
Ambassadors

Škoda отново води пелетона на Tour de France

Пилотните автомобили, които ще предвождат тазгодишния Tour de France са електрическият Enyaq и изцяло новия Superb

Škoda подкрепя легендарният тур от 2003 г., навършвайки цели 21 години партньорство, обединено от общата страст към колоезденето! Пилотните автомобили, които ще предвождат тазгодишния Tour de France са електрическият Enyaq и изцяло новия Superb! A aвтомобилът, който ще води колоездачите на родният L“Еtap Bulgaria, ще бъде новия Kodiaq. Очаквайте съвсем скоро, да ви покажем и него в пълния му блясък!

Еуратек ООД е официалният вносител на автомобилите Škoda в България от 1992 г. Компанията е българо-чешка и вече 32 години партнира успешно с автомобилния производител Škoda Auto. Еуратек прилага добрите практики и лансира пълната гама от автомобили, оригинални части, аксесоари и сервизни услуги на чешкия бранд у нас. 

Škoda традиционно е в челната тройка по продажби в България. Моделите Octavia и Superb са на първи места в своите класове. Качеството на автомобилите, произведени в завод с над 125-годишна история, в съчетание с доброто ценово позициониране, правят Škoda една от най-харесваните и търсени марки в страната.

Марката Škoda е отличена с 13 приза „Автомобил на годината” в България в различни категории. През годините с призове са нагредени моделите: Škoda Octavia ll, Škoda Roomster, Škoda Superb ll, Škoda Yeti, Škoda Octavia III, Škoda Fabia III, Škoda Superb lll, Škoda Kodiaq, Škoda Кaroq, Škoda Scala, Škoda Octavia lV, Škoda Fabia lV, Škoda Superb lV.

Производителят Škoda Auto непрекъснато обновява и разширява моделната гама на автомобилите, като успешно допълва портфолиото си с нови поколения модерни кросоувъри, както и със съвременни електрически и хибридни модели, последните от които Enyaq и Enyaq Coupe RS. През тази година, вносителят ще представи на пазара 2 нови модела Kodiaq и Superb, както и обновените модели Scala и Kamiq. В рамките на година се очакват 6 нови модела, които да отговорят на нарасналото търсене и променящите се нужди на потенциалните, бъдещи клиенти.

Škoda Auto и нейните вносители поддържат политики за опазване на околната среда от вредни емисии и преминаване към екологични и зелени практики за придвижване. Еуратек ООД подкрепя колоезденето и моторни спортове в България, стремейки се да подпомогне развитието им.

Tърговскo-сервизни представителства на Škoda в страната, можете да откриете в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Горна Оряховица, Благоевград, Хасково, Русе, Стара Загора и Плевен.