ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШИЯ ЕКИП ОТ ДОБРОВОЛЦИ !

Ела в отбора на LÉTAPE BULGARIA

Хората избират да станат доброволци по различни причини. За някои това e шанс да върнат нещо на общността или да променят нещата за хората около тях. За други предоставя възможност за развитие на нови умения или надграждане върху съществуващ опит и знания. Независимо от мотивацията, това, което ги обединява, е, че го намират едновременно за предизвикателство и възнаграждение. Доброволците често са спойката, която държи едно събитие заедно. Така че, ако искате да повлияете на обкръжението ви , като помогнете в някое от нашите събития, то ние ясно потвърждаваме , че  имаме нужда от вас!

Необходими са доброволци на следните позиции по време на събитието: L'Etape Village, покрай състезателното трасе, преходната зона между двете дистанции, на подкрепителните пунктове, в зоната за сервизиране, във финалната зона, по време на церемонията по награждаването, за детската надпревара.
Търсим отговорни и дисциплинирани хора или групи с приятно отношение и силен отборен дух, които да се грижат за здравето и безопасността на състезателите, както и на зрителите на събитието.

ПИШИ НИ !

Потвърдете вашата готовност за доброволческа дейност като попълните контактната форма по долу или ни изпратете е-мейл на адрес: letapebulgaria@gmail.com

Ние ще се свържем са вас при първа възможност.

Благодаря за вашето съобщение!