БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ & НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА

Повече

Защо да карате за нашата кауза?

L'Étape България следва стъпките на Tour de France, за да изгради едно по-добро бъдеще на велосипед! Карането на велосипед е нещо повече от страст. То е също осъзнаването колко красиви са пейзажите на състезанието и колко е важно да ги поддържаме и опазвате.

Колоезденето е спорт, здраве, устойчива мобилност, но и много повече!

Карането за благотворителна цел има различно значение за различните хора, като в същото време е една допълнителна мотивация, докато тренираме и се състезаваме. Помага ни да преодолеем границите си и да стиснем зъби, когато нещата станат трудни.

Каране за кауза на Jamba

Мисията на JAMBA e свързана с повишаване на професионалните умения, знания и квалификация на хората с различни възможности (с фокус младежи), както крайната цел е насочена към тяхното включване в пазара на труда. За постигане на целите през 2024-та продължаваме набирането на средства за организиране на регулярни безплатни адаптирани обучения за хора с различни възможности в „JAMBA – Хъб на възможностите“. Обученията са с цел усъвършенстване на професионалните качества на кандидатите за работа и устойчивото им включване в пазара на труда.

Нашата кауза тази година е закупуването на спортна количка за младежи с увреждания, дарението ще бъде в полза на Фондация Сошъл Фючър, организатор на Run2Gether (run2gether.eu), които ще предоставят количката на участници с двигателни увреждания, за бегачески събития. 

Ако събраната сума е по-малка, ще бъдат закупени други помощни средства за хора с различни възможности.

Свържете се с нас

Ако искате да се свържете с JAMBA за кауза, уведомете ни, като попълните формата за контакт

contact.fundraising.submit.validate