ОБЩНОСТ

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

L’Étape България by Tour de France иска да включи местната общественост в организацията на събитието. Местните фирми и членовете на общественост са поканени да се присъединят към нашетосъбитие чрез формуляра по-долу, за да бъдат информирани за случващото се от първо лице. За да се свържете с нас, моля, пишете ни на letapebulgaria@gmail.com

ЗАТВАРЯНЕ НА ПЪТИЩА

L’Étape Bulgaria by Tour de France възпроизвежда етап от Tour de France заедно с всички негови атрибути, включително напълно затворените пътища. Затварянето на пътища предлага на участниците уникално изживяване, гарантира тяхната безопасност и предоставя на местната общност уникална възможност да разработи крайпътни анимации, дейности и арт инсталации, свързани с колоезденето, които могат да бъдат уловени от фотографите и/или видеооператорите и включени в промоционалното видео на събитието.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА L'ÉTAPE BULGARIA BY TOUR DE FRANCE?

L’Étape Bulgaria е единственото официално събитие на Tour de France в България. L'Étape България е част от L'Étape сериите(30 събития в 22 страни на 4 континента), които са събития, които се организират от Amaury Sport Organisation (ASO), същата организация, която организира Tour de France и местния организационен екип.

Тези събития са предназначени да дадат възможност на колоездачите аматьори да изпитат тръпката от карането по същите маршрути като професионалистите и да се предизвикат на същите изкачвания и спускания като състезателите на Tour de France.

Събитието ще се отличава със същото ниво на организация и внимание към детайла като Тур дьо Франс и ще бъде чудесна възможност за колоездачите в България и по света да тестват способностите си по някои от най-красивите и предизвикателни пътища в страната.

КАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЩЕ СЪЗДАДЕ СЪБИТИЕТО?

L’Étape Bulgaria от Tour de France ще създаде редица възможности за различни заинтересовани страни. Някои от ключовите възможности са:

  • За участниците: Събитието ще предложи на любители колоездачи възможността да се предизвикат по същите маршрути като Tour de France и да изпитат тръпката от карането по красиви и предизвикателни пътища.
  • За местната общност: Събитието ще даде икономически тласък на местната общност чрез привличане на посетители и създаване на възможности за работа, както и популяризиране на региона като велосипедна дестинация.
  • За спонсори: Събитието ще предложи на спонсорите възможност да достигнат до голяма и ангажирана аудитория от ентусиасти на колоезденето и да покажат своите продукти и услуги на целева група потребители.
  • За туристическата индустрия: Събитието ще повиши профила на региона като туристическа дестинация, привличайки повече посетители и генерирайки повече приходи за местния бизнес.
  • За медиите: Събитието ще предостави на медиите възможност да отразят мащабно колоездачно събитие и да достигнат до голяма и ангажирана аудитория.

Като цяло събитието L'Étape България ще обедини хората и ще създаде възможности за растеж и развитие, както за участниците, така и за местната общност.

Ако желаете да получите повече информация за тази възможност, моля свържете се с нас на letapebulgaria@gmail.com

ЩЕ ПОВЛИЯНИЕ ЛИ СЪБИТИЕТО ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ?

Не, няма да повлияние. L’Étape Bulgaria  работи в сътрудничество с Община Велинград , местното и областно Полицейско управление ,със Спешната Помощ в общината, както и с пътните служби в региона, за да гарантира, че спешните служби могат да достигнат до точки по трасето на всички повиквания на телефон 112. Командният център на събитието в деня на събитието ще бъде във връзка с телефон 112, за да гарантира, че всички спешни случаи са обслужени. Ако превозно средство за спешна помощ се забави поради събитието, L’Étape Bulgaria  ще изпрати своите най-близко разположени парамедици на място, докато линейката на Спешна помощ пристигне и поеме случая.

КОЛКО ВАЖНА Е ОБРАТНАТА ВРЪЗКА ОТ МЕСТНАТА ОБЩНОСТ?

Обработката на обратна връзка от местната общност е важен аспект от организирането на събития като L'Étape България.
Ще насърчим членовете на местната общност да предоставят обратна връзка, като създадат специален канал за обратна връзка, като имейл адрес или формуляр за обратна връзка на уебсайт, и ще улеснят хората да споделят своите мисли и мнения.
Ще вземем предвид обратната връзка, получена от местната общност, когато вземаме решения относно събитието. Това ще ни помогне да гарантираме, че събитието е организирано по начин, който отчита нуждите и тревогите на местната общност.
Ние ще съобщим резултатите от обратната връзка, получена от местната общност, включително всички промени, направени в събитието в резултат на тази обратна връзка. Това ще изгради прозрачност и отчетност и ще покаже, че обратната връзка е взета на сериозно.
Следвайки тези стъпки, организаторите от L'Étape България ще обработват ефективно обратната връзка от местната общност и ще я използват, за да помогнат и да създадат положително и приобщаващо събитие, което е от полза за всички участници.
Местните жители и собствениците на местни фирми са поканени да ни изпращат своите въпроси и предложения по имейл на letapebulgaria@gmail.com

ПИШЕТЕ НИ

Абонирайте се за нашия бюлетин и се запознайте първи с всички новини, свързани с L'Etape България!

Благодаря за вашето съобщение!