ПЪТЯТ КЪМ L’ÉTAPE DU TOUR

Watch the film

L’Étape du Tour de France ви очаква!

Присъединявайки се към събитието L'Etape by Tour de France вие ще бъдете част от изключителна общност от ездачи, предлагащи ви привилегирован достъп до L'Etape du Tour de France. За да направите това, съществуват две програми: 

L'Etape Championship - като завършите в топ 3 общо (мъже/жени) на Тhe RACE (дългата дистанция на трасето), ще се класирате и ще получите безплатна регистрация за "кулминационния" L'Etape du Tour във Франция.

L'Etape Reward program - като участвате в едно от събитията на L'Etape by Tour de France по целия свят, ще ви бъде предоставен ексклузивен период за регистрация за "кулминационния" L'Etape du Tour във Франция.

Етапът, в който на старт се събират шампионите от различните държави, участници в етапите от други държави както и любителите на Обиколката.

32-то издание на L'Étape du Tour de France ще се проведе на 7 юли 2024 г. по маршрута на 20-ия етап от Tour de France, между Ница и Col de la Couillole, 138-километров маршрут с повече от 4600 метра изкачване , включително изкачванията на Col de Braus, Col de Turini, Col de la Colmiane и Col de la Couillole.

Подгответе се стриктно за изданието през 2024 г. на L'Étape du Tour de France, което обещава да бъде едно от най-взискателните от предишните 31 издания. 4600 метра положително изкачване, разпределени по 138-километровия маршрут, ще ви поставят на изпитание. Трябва да сте перфектно подготвени за това предизвикателство.