ЕТАП БЪЛГАРИЯ

Спортно предизвикателство и приключение за откриватели

L'Étape du Tour очевидно е огромно спортно предизвикателство. Но това е и туристическо приключение, което ще ви позволи да откриете един от най-красивите региони на България. Със своя суров, но мек климат, многобройни скалисти канари и живописни ждрела, със заоблени върхове и пасища, буйни и спокойни води, вековни зелени гори и тучни ливади, регионът на Западните Родопи пленява сърцата на всеки посетител.

И тъй като любовта към колоезденето не познава граници и тъй като откривателите са навсякъде, L'Étape du Tour дава възможност, чрез състезания по различни точки на света, хората да открият всички тези зашеметяващи гледки и пейзажи при същите състезателни условия като на Тура.Но не само запознаване с природните забележителности ,но и с културата и хората по различните места. И то не с какви хора , а такива споделящи заедно страста по колоезденето.

ОФИЦИАЛНАТА СЕРИЯ НА TOUR DE FRANCE , ПРЕДНАЗНАЧЕНА ДА ВИ НАКАРА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ КАТО УЧАСТНИК НА ТУР ДЬО ФРАНС НА НАЙ-КРАСИВИТЕ МЕСТА ПО СВЕТА

За Тур дьо Франс
Затворени пътища проектирани
от експертите на Тур де Франс
Високо ниво на
асистенция и сигурност
Времеизмерване и
общо класиране
Подиум цремония с
жълтата фланелка на Тура